Пенсионерски клуб „Люляк”, гр. Костинброд отпразнува 33-я си рожден ден

132 преглеждания

На празника гостуваха пенсионери от село Сенник, община Севлиево

Пенсионерски клуб „Люляк”, гр. Костинброд чества 33 години от създаването си. Десетки членове и гости се включиха тържественото отбелязване на повода, което се проведе на 27 ноември, в Шияковския манастир „Св. Архангел Михаил”. На 33-ия рожден ден на пенсионерски клуб „Люляк“, гостуваха пенсионери от село Сенник, община Севлиево, област Габрово. Селото е известно с легендата на бойните изкуства Дан Колов.

Официалните лица, уважили повода, бяха кметът на Община Костинброд – Трайко Младенов и неговият заместник Александър Ненов. Кметът Младенов поздрави пенсионерите и им пожела здраве, дълголетие и много настроение.

Председателят на пенсионерския клуб от село Сенник подари на ръководството на Община Костинброд и на председателя на „Люляк“ – Андрей Младенов, сувенир с образа на Дан Колов. Община Костинброд от своя страна подари на гостите рекламни материали, сред които и най-новата книжка за Шияковския манастир, с история за шопите. Пенсионерите отпразнуваха рождения ден на клуба с много песни, танци и добро настроение.

Източник и снимки: Община Костинброд

EspressoNews

Последвайте EspressoNews във Фейсбук