Последни дни за ранни регистрации за финансовия форум NEXT DIFI 2021

509 преглеждания

Нови попълнения в елитния отбор на участниците в събитието

Последни дни за ранни регистрации за финансовия форум NEXT DIFI 2021. 

Форумът ще открие зам министърът на финансите Моника Димитрова-Бийчър, която е също и управител за България в няколко международни финансови институции.

Елате на  #NEXT DIFI 2021, за да научите какво се случва в сферата на разплащанията и дигитализацията на банковия и финансовия сектори след предизвикателствата на пълното затваряне.

Сред дискутираните теми ще бъде и въпросът с въвеждането на еврото в България. Ще се сблъскат мнения "за" и "против" с всички експертни аргументи. Сред поканените са експерти от Световната банка и Българската народна банка, наред с представители на частния сектор и най-иновативните стартъп компании.

Запазете своето място с отстъпка сега!
 

Иновациите на пазара, кой промени играта в последните две години и фундаменталните изменения в начина, по който работят финансите, ще се дискутират по време на финансовия форум #NEXT DIFI 2021, който отново ще събере на едно място банки, финансисти, финтех компании, експерти и иновативни стартъпи. Събитието се провежда за пета година.

Форумът за дигитални финанси, финтех и банкови иновации ще е на 8 октомври 2021. Събитието ще бъде хибридно.

Темите ще включват навлизането на изкуствения интелект, силната дигитализация и въвеждането на блокчайн технологията.Ще се дискутират също регулаторните планове, готовност за въвеждане на еврото, наред с киберсигурността и иновациите. 

#NEXT DIFI 2021 е еднодневна конференция, на която се срещат технологиите и финансовите услуги и отразява бързопроменящите се начини, по които светът купува, взема назаем или инвестира.

Вземете специална супер отстъпка при регистрация сега!

Ранни регистрации с 50% отстъпка до 1 октомври 2021 г.

Вижте списъка на говорителите! 

EspressoNews

Последвайте EspressoNews във Фейсбук
 
 
 
 

Тагове