Предстои петото издание на „Битката за талантите“

413 преглеждания

Звезден екип от говорители в петото издание на събитието!

Най-добрите практики при изграждането на работодателска марка ще се дискутират в предстоящото ново издание на работодателския форум „Битката за талантите“. Форумът ще се проведе онлайн, на 10 декември.

Не само, че 2021 г.  донесе много промени на работното място, но тази година ще остане в историята и с новите начини за правене на бизнес, за изграждане на успешна работодателска марка и за управление на талантите. Форумът тази година ще постави акцент върху новите подходи и ще разшири и допълни темите от предишните издания с различни подходи и нестандартни гледни точки.

В това издание на събитието ще бъде представено специално проучване на тема: „Глобални тенденции в привличането и задържането на таланти“, проведено от международната агенция Mercer Marsh Benefits. 

На предстоящия форум експертите от индустрията ще споделят добри практики за брандинг на работодателите, а представителите на агенциите, които ги представляват ще говорят за това, как организират комуникационни кампании и как изграждат имиджа на компаниите. Събитието ще предостави чудесна възможност за споделяне на опит и за популяризиране на добрите практики.

Можете да подобрите професионалното си развитие, докато черпите от опита и работите с лидери, които стимулират иновациите в сферата на човешките ресурси и бизнес развитието.

Очаквайте да научите повече за:

Стратегиите на големите работодатели в България в турбулентни времена при изграждането на марка и привличането на таланти.

Какви нови подходи прилагат агенции в кампаниите за employer branding?

Как подхождат известните към трудностите по пътя на успеха? Тази година на форума гостува специален вдъхновител!

Сега имате възможност да се регистрирате със специална отстъпка от 50%.

Регистрирайте се на: talents.b2bmedia.bg

В отделните презентации международен екип от лектори ще представи различни гледни точки към актуалните теми на пазара на труда.
Ще се дискутират горещи теми като промяната в очакванията и какави нови стартегии ще се прилагат през 2022, иновациите при ангажиране на служителите, позициониране на компаниите като атрактивни работодатели, различните техники за привличане и задържане на талантливи служители, както и стратегиите за community branding в дигитална среда. 

Събитието е за:

HR професионалисти

- Топ мениджъри и предприемачи

- Специалисти за привличане на таланти

- Комуникационни експерти,

- PR и Employer Branding професионалисти

- и за всеки, който се отнася сериозно към разработването на стратегии за изграждане на работодателска марка, за привличането и задържането на таланти, за въвеждането на иновации и за осигуряването на растеж в компанията.

EspressoNews

Последвайте EspressoNews във Фейсбук