През август ще се проведат ГТП на земеделската и горска техника в Драгоман и Годеч

623 преглеждания

Неявилите се собственици подлежат на санкции

В изпълнение на изискванията на Закона за регистрация и контрол на земеделска и горска техника и машини за земни работи, през месец август 2018 г., служители от ОД „Земеделие" София област ще проведат технически прегледи на земеделската и горска техника и машини за земни работи в общините Годеч и Драгоман, информират от Министерство на земеделието, храните и горите.

Ето и график за извършване на техническите прегледи:

Дата

Община

Населено място,фирма

Място на ГТП

/контрола/

Време на провеждане

Служител

30.08.2018

 

Драгоман

 

 

Драгоман

 

Контрол

09:00 – 16:00

инж. Велева

30.08.2018

 

Годеч

 

 

Годеч

 

Контрол

09:00 – 16:00

инж. Велева

На определената дата трябва да се явят и собствениците на нерегистрирани и новозакупени машини, както и тези, чиято техника домува или работи на територията на съответните общини. На посочените места се проверяват документите на ЗГТ, след което съобразно условията в населеното място се преглежда техниката.

На неявилите се собственици ще бъдат издадени Заповеди за спиране от движение на техниката, както и актове за нарушения съгласно изискванията на Закона за регистрация и контрол на земеделска и горска техника.

Допълнителна информация можете да получите на следните телефони: 0868 822 216 - инж. Йордан Александров, 0884 930 745 – инж. Станка Велева.

Графикът за дейността за извършване на ГТП на ЗГТ през месец август 2018 г., можете да намерите и на официалната страница на ОД „Земеделие" София област.

EspressoNews