Започват b2b Media Awards 2020

648 преглеждания

Признание за силните компании след пандемията

Най-стабилните, най-гъвкавите и най-иновативните компании, проекти и предприемачи могат да се включат в шестото издание но b2b Media Awards 2020 до 24 юни включително. 

Тази годин конкурсът ще отличи доказано най-добрите предприемачи, най-иновативните компании, най-устойчивите програми за employer branding, както и социално - отговорни кампаниив отговор на кризата COVID-19, използващи иновативно мислене за постигане на значими резултати.

Журито ще даде своята оценка по критерии като устойчиво и иновативно поведение в необичайна ситуация, оригиналност на идеите и подходите за преодоляване на затрудненията, ефективност от реализацията, новаторство по отношение и на позиционирането на продуктите и на услугите, а също и иновативност в начина, по който са били комуникирани.

В конкурса могат да кандидатстват също проекти с образователна насоченост в сферата на бизнеса, но проекти за подпомагане на ризлични групи от обществото по време на кризата COVID-19.

Новите категории за 2020 година са: Предприемачество в криза, Кампания с кауза в COVID-19 и Социален проект в отговор на COVID-19!

Отличията в над 20 категории ще си поделят компании с иновативни, креативни и социално-отговорни проекти от различни сектори у нас. Категориите може да видите ТУК.

Задно с връчването на Годишните награди медийната група през 2020 отбелазва и своята 12-а година от създаването си. 

В конкурса отново има специална категория, свързана с Кампаниите за изграждане на работодателска марка. 

Приемат се също номинации за Бизнес лидер, Предприемач на годината, Инвеститор с визия и Бизнес дебют на годината.

По време на официалната церемония на 2 юли 2020 година ще бъдат връчени по три награди във всички основни категории + Голяма награда. 

Тази година конкурсът е със специални отстъпки от 30%, заради усложнената бизнес ситуацията, провокирана от пандемията.

Възползвайте се от допълнителна преференция за ранно кандидатстване до 15 юни 2020 г. 

Край на кандидатстването: 24 юни 2020 г. 

За да подадете своята кандидатура, моля попълнете онлайн формата за кандидатстване

Повече за конкурса може да разберете ТУК.

EspressoNews

Последвайте EspressoNews във Фейсбук