„Морски дар 09“ ЕООД търси нови служители!

6971 преглеждания

Свободните работни позиции са за: продавач-консултант, шофьор-снабдител и транжор

Специализираната компания за внос, дистрибуция и търговия с риба и рибни продукти – „Морски дар 09“ ЕООД обявява свободни работни позиции за длъжностите: 

Продавач-консултант за фирмените магазини, в гр. София

Изисквания: Добри комуникативни умения и желание за работа в екип

Възнаграждение: 2300-2600 лв.

Шофьор-снабдител

Изисквания: Валидна шофьорска книжка, лоялност, коректност и отговорност

Възнаграждение: 2400-2700 лв.

Транжор във фирменото предприятие, в с. Горни Богров

Изисквания: Умения за работа в екип, предишен опит на същата или подобна позиция е предимство

Възнаграждение: 2500-3000 лв.

Ако свободните работни позиции представляват интерес за Вас, свържете се с екипа на „Морски дар 09“ ЕООД на телефон: 0888 964 563, за да получите допълнителна информация за позициите, изискванията и начина на кандидатстване.

Морски дар

„Морски дар  09“ ЕООД е създадена на 3 март 2003 г. и е една от най-бързо развиващите се рибопреработвателни и търгуващи с риба и рибни продукти компании у нас. Към момента компанията разполага с шест магазина на територията на София и работи с над 500 корпоративни клиента, сред които големи вериги магазини, ресторанти и хотели в цялата страна. Има изградена собствена логистика до всяка точка на България. За нуждите на клиентите се грижат над 100 служители, като броят им непрекъснато се увеличава. През 2019 г., компанията откри своята нова производствена и складова база в софийското село Горни Богров. Новият рибопреработвателен цех се помещава на разгъната площ от 1350 m², на 600 m² от които е разположена модерна хладилна база. Производствената част е снабдена с модерни машини за почистване и филетиране на риба.

От основаването си досега, компания неотлъчно следва мисията си да се развива и утвърждава като лидер на пазара за продажба на охладена и замразена риба и рибни продукти, като непрестанно инвестира в развитие на своята инфраструктура и складови площи, както и в изграждането на професионална система за дистрибуция, маркетинг и логистика на бързообортни продукти.

EspressoNews

Последвайте EspressoNews във Фейсбук