20 години Програма „Топъл обяд“ (видео)

3003 преглеждания

В община Драгоман вече 10 години се осигурява топъл обяд за учениците от начален курс в СУ „Христо Ботев“

На официална церемония в столичен хотел бе отбелязана 20-та годишнина от началото на Програма „Топъл обяд“ на БЧК. В община Драгоман вече 10 години се осигурява топъл обяд за учениците от начален курс в СУ „Христо Ботев“. По този повод, зам.-кметът на община Драгоман – Лидия Банкова връчи Благодарствено писмо от името на кмета на общината – Андрей Иванов, до акад. Христо Григоров – предс. на БЧК и до проф. Красимир Гигов – генер. директор на БЧК:

„По повод юбилейната 20-та годишнина от старта на прекрасната ваша инициатива „Топъл обяд“, даваща и храна, и надежда на деца в нужда, от мое име и от името на общинска администрация Драгоман, изказвам дълбока признателност и искрена благодарност за проявената съпричастност към нашите малки деца от община Драгоман, на които вие щедро в партньорство, помагате вече 10 години. Благодарение на Вас, на г-жа Екатерина Борисова – гл. експерт „Фондонабиране и маркетинг и на Областния съвет на БЧК София-област, в община Драгоман вече 10 години учениците от начален курс се радват на топла храна, а значимата финансова подкрепа от Програмата „Топъл обяд“ подпомага и радва и родители, и учители, и цялата общественост…“

Акад. Григоров връчи плакет на г-жа Банкова по повод годишнината и успешното партньорство. На церемонията присъстваха предс. на ОбС Драгоман – Моника Георгиева, както и второкласниците от СУ „Христо Ботев“ с тяхната класна ръководителка – Павлина Колева и г-жа Илияна Стоянова. Пред официалните гости те представиха тематична програма – песни и стихове посветени на добродетелността, благотворителността и приятелството.

Източник и сн.: Община Драгоман

EspressoNews

Последвайте EspressoNews във Фейсбук