#NEXT DIFI 2021 - Поглед към новите правила в света на финансите след пандемията

626 преглеждания

Форумът за дигитални финанси, финтех и банкови иновации ще се проведе на 8 октомври

Иновациите на пазара, кой промени играта в последните две години и фундаменталните изменения в начина, по който работят финансите, ще се дискутират по време на финансовия форум #NEXT DIFI 2021, който отново ще събере на едно място банки, финансисти, финтех компании, експерти и иновативни стартъпи. Събитието се провежда за пета година.

Елате на  #NEXT DIFI 2021, за да научите какво се случва в сферата на разплащанията и дигитализацията на банковия и финансовия сектори след предизвикателствата на пълното затваряне.

Сред дискутираните теми ще бъде и въпросът с въвеждането на еврото в България. Ще се сблъскат мнения „за“ и „против“ с всички експертни аргументи. Сред поканените са експерти от Световната банка и Българската народна банка, наред с представители на частния сектор и най-иновативните стартъп компании.

Форумът за дигитални финанси, финтех и банкови иновации ще е на 8 октомври 2021. Събитието ще е хибридно!

Темите ще включват навлизането на изкуствения интелект, силната дигитализация и въвеждането на блокчайн технологията.Ще се дискутират също регулаторните планове, готовност за въвеждане на еврото, наред с киберсигурността и иновациите.

Ще се проследят също и силата на креативното мислене, новите въведения в дигиталното банкиране, влиянието на социалните мрежи, новите банкови програми за иновации и иновативни лаборатории, как да бъдат предотвратени настоящи глобални заплахи, сигурност и нови продукти.

#NEXT DIFI 2021 е еднодневна конференция, на която се срещат технологиите и финансовите услуги и отразява бързопроменящите се начини, по които светът купува, взема назаем или инвестира.

Запазете своето място за #NEXT DIFI 2021 ТУК.

Повече за събитието може да намерите на неговия сайт - https://difi.b2bmedia.bg/

EspressoNews

Последвайте EspressoNews във Фейсбук
 
 
 
 

Тагове