„Зелените Оскари“ ще бъдат връчени за дванадесети път

483 преглеждания

Надпреварата в националния конкурс стартира на 4 април

Надпреварата в Националния конкурс „Най-зелените компании в България 2022“ стартира на 4 април 2022 г.

Конкурсът натрупа своята история за повече от десетилетие и се утвърди като една уникална инициатива за България, дори и в периоди на пандемия и бизнес предизвикателствата през 2020-2022.

Идеята зад него е да бъдат отличени и надградени усилията на компании, общини, неправителствени организации, медии и конкретни личности за постигането на устойчиви цели и корпоративно-отговорни стратегии.

Надпреварата е за тези, които имат зелени идеи, кампании, събития, инициативи или инвестиции и самоинициират действия и каузи за по–чиста, по-здравословна и по-устойчива среда.

В новото си издание тази година събитието е допълнено със специален Зелен приз на ОББ, както и нови категории, които отразяват усилията на бизнесите в условията на предизвикателства от различно естество.

Официалната церемония ще се проведе на 13 май 2022 г., когато класираните на първите места в основните и допълнителните категории ще получат своите отличия.

Ранното кандидатстване започва на 4 април 2022 г. 

В новото си издание събитието е допълнено с нови три категории.

В рамките на конкурса ще бъдат връчени и специални награди:

Зелена личност - номинациите за личности с кратко представяне на претендента, се приемат на email: office@b2bmedia.bg, най-късно до 15 април.

Зелено перо - за шеста година в конкурса са предизвикани да участват журналисти и блогъри. Те могат да изпращат свои материали, посветени на “зелена” тема на email: office@b2bmedia.bg, в срок до 29 април.

Зелена медия - наградата оценява общ проект за медията или нейна инициатива. Номнации се изпращат на имейл: office@b2bmedia.bg, в срок до 29 април.

Повече за конкурса, можете да прочетете ТУК.

EspressoNews

Последвайте EspressoNews във Фейсбук