„Кино под звездите“ в Божурище с „Привличане“

762 преглеждания

Входът е свободен

За поредна година „Кино под звездите“ ще забавлява божурчани и гости на града. На 7 юли /вторник/ от 21:00 ч., лятната читалня на библиотеката /гърба на сградата на НЧ „Христо Ботев“/, ще се превърне в кино салон на открито. Любителите на филмовото изкуство ще се насладят на прожекцията на филма „Привличане”. Входът е свободен.

„Привличане“ е български игрален филм на режисьора Мартин Макариев. Сценаристи на филма са Яна Маринова, Борислав Захариев, Георги Ангелов и Александър Чобанов - редактор. Оператор е Иван Вацов. Музиката е на Неди Джон Крос и Васил Иванов - Декстър. Англоезичният текст е на Владимир Михайлов. В главните роли са любимците на публиката Яна Маринова, Александър Сано, Луиза Григорова-Макариев, Койна Русева, Башар Рахал, Радина Боршош и Владо Пенев.

Лентата разказва за очарователната учителка по история и инструктор по танци Лора Ангелова, която неусетно е въвлеченa в битка за директорското място в елитна частна гимназия. Докато битката прераства във война между нея и временно изпълняващата длъжността Великова, Лора трябва да жонглира между проблемите и чувствата си към новоназначения учител по музика Калин Соколов. Междувременно, в класа на Лора се завихря съвсем отделна интрига - дъщерята на основния спонсор на елитната гимназия Диана е красиво и умно момиче, което не пропуска да демонстрира уменията си на манипулатор.

Една романтична комедия за любовта, скандалите и купона в училище!

Източник: НЧ „Христо Ботев“, Фейсбук, Снимка: Интернет

EspressoNews

Последвайте EspressoNews във Фейсбук