„Луда надпревара 2023“ в Костинброд – впечатляващо шоу, ефектни каскади и много изненади

1075 преглеждания

Събитието се проведе на 13 и 14 май

Впечатляващо шоу, ефектни каскади и много изненади, както на арената в гладиаторските битки, така и за публиката имаше в двудневното събитие „Луда Надпревара“ 2022, в Костинброд. Автомобилното шоу се проведе на 13 и 14 май, в града.

Всички автомобили, оцелели след първия ден, премериха сили във втория ден на  състезанието. Битките между автогладиаторите бяха интригуващи и спортсменски.

За радост на всички зрители, на арената отново излезе „Баба Лада“, макар и да не издържа дълго. Между битките, зрителите наблюдаваха интересни каскади с АТВ.

Организаторите на събитието отново бяха помислили за публиката, като раздадоха множество подаръци. Голямата изненада за всички присъстващи, предоставена от партньор на събитието, беше специална томбола, наградата в която беше шофьорски курс за категория по избор.

Във финалната битка се съревноваха последните трима оцелели – Волво, Голф и Поло, като Голфът победи.

Водачите и на трите автомобила получиха много награди от организаторите и бяха поздравени за доброто си представяне. На събитието присъстваха общински съветници и представители на местния бизнес.

Добрата организация между РУ Костинброд, Общинска администрация и Общински инспекторат, не позволи възникването на конфликтни ситуации.

За да дадем добър пример на децата си! И за да кажем „не“ на агресията по пътищата!

Интригуващи „битки“ дадоха старт на „Луда Надпревара 2023“

Източник и снимки: Община Костинброд

EspressoNews

Последвайте EspressoNews във Фейсбук