„Морски дар 09“ ЕООД търси нови служители за фирмените си магазини в гр. София

1314 преглеждания

Свободните работни позиции са за длъжността: Продавач-консултант

Специализираната компания за внос, дистрибуция и търговия с риба и рибни продукти – „Морски дар 09“ ЕООД обявява свободни работни позиции за фирмените си магазини в гр. София, за длъжността: Продавач-консултант.

Ако длъжността представлява интерес за Вас, свържете се с екипа на „Морски дар 09“ ЕООД на телефон: 0888 964 563, за да получите повече информация за позицията и начина на кандидатстване.

„Морски дар  09“ ЕООД е създадена на 3 март 2003 г. и е една от най-бързо развиващите се рибопреработвателни и търгуващи с риба и рибни продукти компании у нас. Към момента компанията разполага с шест магазина на територията на София и работи с над 500 корпоративни клиента, сред които големи вериги магазини, ресторанти и хотели в цялата страна. Има изградена собствена логистика до всяка точка на България. За нуждите на клиентите се грижат над 100 служители, като броят им непрекъснато се увеличава. През 2019 г., компанията откри своята нова производствена и складова база в софийското село Горни Богров. Новият рибопреработвателен цех се помещава на разгъната площ от 1350 m², на 600 m² от които е разположена модерна хладилна база. Производствената част е снабдена с модерни машини за почистване и филетиране на риба.

От основаването си досега, компания неотлъчно следва мисията си да се развива и утвърждава като лидер на пазара за продажба на охладена и замразена риба и рибни продукти, като непрестанно инвестира в развитие на своята инфраструктура и складови площи, както и в изграждането на професионална система за дистрибуция, маркетинг и логистика на бързообортни продукти.

EspressoNews

Последвайте EspressoNews във Фейсбук