Награждаване на децата от ДЦРДУ Костинброд

1513 преглеждания

На 25 март община Костинброд, ръководителите на ДЦРДУ и Центъра за обществена подкрепа, наградиха децата от Дневния център за работа с деца на улицата /ДЦРДУ/, взели участие в празничния концерт по случай 3 март, с изпълнението на драматично – документалният спектакъл под наслов – Аз чета „Под игото“. Те получиха грамоти подаръци и много други награди.

На събитието присъстваха  Трайко Младенов - кмет на община Костинброд, Любен Кънчев - зам.- кмет, д-р Атанас Тенев - председател на общински съвет и Боби Бачев - секретар на общината.
След като поздравиха децата и им пожелаха да са все така талантливи, весели и усмихнати, ги насърчиха да продължават да се занимават с това изкуство, професионално или само за удоволствие, но да продължават да радват жителите на община Костинброд.
Всички участници получиха дискове с видео запис от концертната им изява.

Децата от ДЦРДУ и ЦОП пък от своя страна изненадаха общинското ръководство с рисунки по случай идването на пролетта, които ще бъдат поставени на видими места в общинската администрация.

Представителите на общината посетиха и самодейния артист Александра Янева, която изигра ролята на Рада Госпожина в постановката на 2 март, заедно с децата от ДЦРДУ и ЦОП. Тя получи цветя, грамота и плакет за участието си в празничната програма.

Източник: Община Костинброд