Община Костинброд отново бе отличена с престижната награда на справочник „София и Софийска област – Бизнес, култура, туризъм“

507 преглеждания

Награждаването се проведе по случай излизане на справочник „София и Софийска област – Бизнес, култура, туризъм 2024 г.“

Община Костинброд отново бе отличена с престижната награда на справочник “София и Софийска област – Бизнес, култура, туризъм”. 

И през 2024 г. общината ни е отличена с приз за устойчивост в работата за развитие на общината и признание за прилаганите добри практики.

Награждаването се проведе по случай излизане на справочник “София и Софийска област – Бизнес, култура, туризъм 2024 г.”
Община Костинброд, в лицето на кмета – Трайко Младенов, получи престижна грамота за „Принос устойчивост в работата за развитие на общината и признание за прилаганите добри практики“ по време на тържествена церемония в Зала 1 на Военния клуб, гр. София.

Организатори на събитието са „К и П Адвъртайзинг“ ЕООД и списание „Дестинация – България“.

На събитието бяха отличени областна администрация – Софийска област, община Костинброд, общини в Софийска област и други институции, фирми и организации с принос към развитието на София и Софийска област.

При получаването на наградата г-н Трайко Младенов благодари на списание „Дестинация България“ и заяви, че всички кметове в Софийска област работят заедно за популяризирането на туризма и привличането на нови инвеститори в изградените Бизнес зони.

“Пожелавам на всички кметове в София, кметове на 24 района, да работят толкова добре и задружно, в добро и лошо, както работим и ще работим ние кметовете в София област. 22-те общини винаги сме се стремели да бъдем единни за благото на нашите съграждани.
Благодарим на Дестинация България за признателността и отличието.”, заяви кметът на община Костинброд.

Подробна информация за туристическите обекти на община Костинброд може да намерите в новия брой на справочника София и Софийска област – Бизнес, култура, туризъм 2024г. на страница 40 и 41.

Източник и сн.: Община Костинброд

EspressoNews

Последвайте EspressoNews във Фейсбук