„Парад на съветските и руските автомобили“ в Драгоман

2016 преглеждания

Най-атрактивните возила ще бъдат наградени

„Парад на съветските и руските автомобили“ и тази година ще събере любителите на ретро возилата, в центъра на гр. Драгоман. Събитието се организира от местната администрация и ще се проведе на 15 юни /събота/.

Парадът ще започне в 11:00 ч. с посрещане на автомобилите и ескортирането им до централния градски площад пред Община Драгоман. В 11:30 ч. ретро колите ще бъдат подредени на площада в града, а официалното откриване на изложението е в 12:00 ч.

Категориите, в които ще бъдат отличени класическите возила са: „Най-стар автомобил по регистрация“, „Най-добре реставриран автомобил“, „Най-мощен автомобил“, „Най-атрактивно участие в категория „Мотори“ и „Най-добре запазен автомобил“. Ще бъдат връчени и две специални отличия - „Награда на публиката“ и „Награда на кмета“.  Награждаването е с начален час 14:30 ч.

Като допълнителна атракция, всички присъстващи на събитието, ще имат възможността да видят и парния локомотив „Баба Меца“, като за доброто им настроение в съботния ден ще се погрижи и група „Грамофон“.

EspressoNews