1202 лв. е общата сума от Благотворителния Великденски базар в Драгоман

383 преглеждания

Великденската декорация е изработена от деца и обществените възпитатели от Местната комисия за борба срещу противообществените прояви на малолетни и непълнолетни, както и от младежите доброволци към БМЧК

1202 лв. е общата сума от Благотворителния Великденски базар в Драгоман, организиран от МКБППМН Драгоман и БМЧК Драгоман, който стартира на 22 април и продължи по време на двудневното състезание "Байк и Рън за Чепън" - на Лазаровден и на Цветница. Сумата от 652 лв. е събрана само на Лазаровден и Цветница от благотворителния Великденски базар в Драгоман, като 200 лв. от събраните средства са дарени от Клуб на книгата - Драгоман, който също имаше собствен щанд през празничните дни. "Донеси книга, вземи книга" - под това мото се проведе съвместната инициатива на Клуба на книгата и Община Драгоман, по повод Световния ден на книгата.

Великденската декорация е изработена от деца и обществените възпитатели от Местната комисия за борба срещу противообществените прояви на малолетни и непълнолетни, както и от младежите доброволци към БМЧК.

Събраните средства ще се използват за довършителни дейности на храм "Свето Възнесение Господне". - кв. Драгоман.

Източник и сн.: Община Драгоман

EspressoNews

Последвайте EspressoNews във Фейсбук