EspressoNews и Volontime свързват хора и организации на запад от София, които правят добро и взаимно си помагат

1502 преглеждания

Официално стартира партньорството между EspressoNews и Volontime. Проектът за споделено развитие и доброволчество има за цел да свърже бизнеса, неправителствени организации, институциите и гражданите на общините на запад от София, в общия им стремеж за подобряване на  средата им на живот, споделянето и намирането на подкрепа за реализирането на обществено значими каузи. Партньорството между регионалния новинарски портал и платформата бе обявено от Габриела Пресолска, основател на Volontime, по време на събитието „Добрият пример на запад от София“, което се проведе на 27.11.2017 г. в шоурума на "Ситроен", в град Божурище.

„Powered by EspressoNews“ е допълнителна функционалност в платформата Volontime, която се задейства, когато въведете при лична регистрация, а после и организационна, за град някоя от общините на запад от София. По този начин потребителите ще могат приоритетно да виждат каузите в региона.

Всяка регистрация започва с регистриране на частно лице (независимо дали този потребител ще създаде след това профил на организация или не, неговият профил като частно лице се запазва и може да се използва лично от потребителя). В платформата Volontime винаги се влиза с личната регистрация. След като направите своята регистрация, от личния Ви (частен) профил може да създадете събитие, кауза и/или организация или да намерите такива, които да подкрепите. Дарителска кампания може да се осъществи от профил на неправителствена, държавна, общинска организация, фондация, сдружение, спортни клубове-регистрирани в съдебния регистър). Бизнес организации, друг вид организации, както и частни лица не могат да създават дарителски кампании.

Повече информация за начина на регистрация на личен профил, организация, събитие, кауза и др. може да намерите тук.

На www.volontime.com може да намерите, създавате и споделяте каузи, базари, инициативи на доброволци, финансови и материални дарения, благотворителни събития, кампании за КСО от бизнеса, НПО и бизнес профили, онлайн магазин за  продукти / услуги свързани с кауза и много други.

EspressoNews призовава граждани, организации и институции на запад от София да направят своята регистрация и да споделят в профила си в платформата каузи, проекти, корпоративна социална отговорност и др., за да може познанието за тях да стане общодостъпно и намирането на партньори по-лесно и ефективно.

Медията ще отразява всички каузи и проекти, които търсят или са намерили пътя за своята реализация с помощта на платформата.

EspressoNews