NET1 дава безплатни месеци на доволните си клиенти и възможност да спечелят 43" телевизор TCL и два D-Link гигабитови рутера!

1224 преглеждания

Кампанията е активна до 07.09.2020 г.

Ако вече сте клиент на NET1 в гр. Божурище и имате добри отзиви за услугите на компанията, можете да се включите в актуалната кампания на телекома „Покани приятел“ и да спечелите безплатни месеци за себе си, както и да играете за 3-те големи награди - 43" телевизор TCL и два броя D-Link гигабитови рутера.

Кампанията е активна до 07.09.2020 г. и за да участвате е нужно да препоръчате услугите на компанията, а в замяна ще получавате по един безплатен месец за всеки Ваш приятел, станал клиент на NET. Освен, че можете да си осигурите безплатна услуга за месеци наред, ако имате най-много поканени приятели, станали клиенти в периода на кампанията, ще спечелите 43'' 4K телевизор TCL, а ако сте втори или трети по резултат, ще спечелите гигабитов рутер D-Link.

Повече за това как да се регистрирате и да каните приятели можете да видите тук: https://bit.ly/2BaZjkg

Актуална информация за промоцията и другите предложения на компанията можете да получите и в работно време (10:00 - 19:00 часа от понеделник до петък) на място в офиса в гр. Божурище (бул. Европа, 20 - градинката на „Божура“), както и на телефон: 0899691414.

Пълните условия на кампанията „Покани приятел“ можете да видите тук.

Ако желаете да оставите анонимна обратна връзка за работата ни NET1, можете да го направите тук.

Net1 покани приятел:

Клиент съм на NET1. Как да поканя приятел и да получа безплатен месец?

Поканен съм от приятел. Как да приема поканата и кога ще получа безплатен месец?

EspressoNews

Последвайте EspressoNews във Фейсбук