NEXT DIFI 2022 – Как се променя светът на финансите в турбулентни времена?

569 преглеждания

Форумът за дигитални финанси, финтех и банкови иновации ще се проведе на 12 октомври

На 12 октомври ще се проведе седмото издание на международния форум за дигитални финанси NEXT DIFI 2022, който отново ще събере на едно място банки, финансисти, финтех компании, експерти и иновативни стартъпи.

Възползвайте се от ранната регистрация за събитието, на което ще научите какво се случва в сферата на разплащанията, банковия и финтех сектори, как се отразяват политиките на централните банки, ефектите от инфлацията и дали вървим успешно към приемане на еврото.

Запазете своето място с отстъпка сега! 

Сред основните теми на събитието ще са:

Решаващата роля на финансовите лидери в цифровата трансформация – започва ли конкурентността да предизвиква основните играчи в сектора?

Дигитализация на банковата система - алтернативните модели във финансовия сектор.

Използване на усъвършенствани технологии за дигитални финанси.

Развитие и гъвкавост във време на инфлация – как да съхраним стойността на активите си и да сме крачка напред във финансовото планиране?

Перспективните сектори днес и рентабилните стратегии за развитие при увеличаващи се разходи за живот и за производство.

Локалните последици от глобалното увеличение на лихвените проценти – готови ли са икономиките за резките ходове на ЕЦБ и ФЕД?

Регулиране на дигиталните финанси – поглед върху нововъзникващите инструменти в сферата и нуждите на различните потребители по време на криза. 

Леснодостъпни и лесноуправляеми финанси – как ще предотвратим нежеланите рискове за потребителите в областта на персоналната сигурност и личните данни?

Интеграцията на криптовалутите – сигурност, възможности и приоритети. Каква ще е ролята им в това десетилетие? Влиянието на Web3 и metaverse върху индустрията.

Добавената стойност на иновативните финансови решения за бизнеса.

#NEXT DIFI 2022 е еднодневна конференция, на която се срещат технологиите и финансовите услуги и отразява бързопроменящите се начини, по които светът купува, взема назаем или инвестира.

EspressoNews

Последвайте EspressoNews във Фейсбук


 

Тагове