Благотворителен концерт на Цеца Величкович и Преслава в Сливница

3403 преглеждания

Концертът ще започне от 20:00 часа на стадион „Сливнишки герой“

Тази събота, 28 август, жители и гости на град Сливница ще могат да посетят концерта на едни от най-любимите попфолк изпълнителки на българска и сръбска сцена – Преслава и Цеца Величкович. 

Концертът ще започне от 20:00 часа на стадион „Сливнишки герой“, като билети могат да се закупят в мрежата на Eventim. Цените за правостоящи са 20 лв., а за ВИП маса 50 лв. Събитието е с благотоврителна кауза и цели да подпомогне развитието на спорта в община Сливница.

Цеца Величкович и Преслава няма да пеят за пръв път на една сцена. Двете са се изявявали пред българска публика през 2015 г. в град Несебър, когато Преслава и Галена излизат заедно, за да подгряват изпълнението на Цеца.

През последните години спортът в Сливница се разраства с бързи темпове. Футболният клуб на града - „Сливнишки герой“ е известен с участията си в Първа професионалната лига. Той е под ръководството на Венцислав Рангелов и след две години ще отбележи един век на съществуване. Волейболният клуб пък спечели титлата във Втора професионална лига. Възпитаниците на известният волейболист Мартин Стоев ще играят и в Супер лигата, а зала „Арена Сливница“ ще бъде домакин на елита от родния волейбол. Женският отбор по хандбал, който се състезава в А група е ръководен от Мариела Иванова вече над 10 години. От отбора произлизат много национални хандбал играчи както в обикновения, така и в плажния хандбал.

Автор: Ния Кръстева

EspressoNews

Последвайте EspressoNews във Фейсбук