Боян Петров ще бъде специален гост на „Добрият пример на запад от София“

1711 преглеждания

Събитието ще се проведе на 27.11.2017 г. от 15:30 ч. в шоурума на „Ситроен“ в град Божурище

Покорителят на десет осемхилядника Боян Петров ще бъде специален гост на второто издание на „Добрият пример на запад от София“.

Известният алпинист, зоолог, еколог, спелеолог и природозащитник ще бъде част от дискусионния форум, с който ще бъде открито събитието. В него официалните говорители и гости ще обсъждат положителния образ и перспективи за развитие на общините запад от София. Те ще дискутират по три основни теми: „Туристически потенциал и инициативи  на запад от София“; „Възможности за развитие на корпоративно социална отговорност в подкрепа на местни инициативи за бизнеса в района“ и "Фестивали, събития, корпоративно социална отговорност".

В дискусионния форум са поканени за участие представители на Министерството на туризма, Министерство на регионалното развитие и благоустройството, Областна администрация - Софийска област, кметове на общини, експерти по туризъм от общините, археолози, културолози, представители на туристически центрове, клубове, НПО, представители на бизнеса и др.

Събитието ще се проведе на 27.11.2017 г. от 15:30 ч. в шоурума на „Ситроен“ в град Божурище, като тазгодишното му издание е под патронажа на евродепутата Ева Майдел. 

„Добрият пример на запад от София“ 2017 се организира от регионалния новинарски портал Espressonews.bg с любезното съдействие на автошкола Василеви360 Creative BulgariaАвтомотор Корпорация АД, ПГ „Велизар Пеев“ – град Своге, SamsoniteБигла 3Idea Advertising & PRИКЕМMH Wine SelectionКафе "Мания"ОСКАР-ЕЛМаксима БългарияPIQUADROМилмексAQ Magnit.

Ексклузивен телевизионен медиен партньор:  

Българската национална телевизия

Медийни партньори

BULGARIA ON AIRb2b Мediaсп. Мениджърnoviteroditeli.bgObekti.bgИА Кросс

EspressoNews