В Бов организират отчетна среща по проект „Бовските родове-минало за бъдещето“

1163 преглеждания

Ще бъде представен новия модул към официалната страница

Oтчетна среща по проект „Бовските родове-минало за бъдещето“ ще се проведе на 30 септември в читалището в Бов. Проектът се реализира с партньорството на библиотеките в гр. Своге, с. Осеновлаг и с. Габровница.

На срещата, която е с начален час 15:30 ч., ще бъде представен новоизграденият модул БОВСКИТЕ РОДОВЕ към официалната страница на Бов http://bov.bg/bovskite_rodove.php, съдържащ десетки родословни дървета, стотици снимки и родови истории, информират от Бов - две селища с една история и едно име. Всеки присъстващ ще може да сподели своите впечатления от проведените инициативи, да даде нови идеи за предстоящите родови събития и разгледа предложенията за организиране на ежегоден събор на родовете в Бов .

НЧ „Светлина-1896“, с. Гара Бов кани всички родолюбци, свързани с миналото, настоящето и бъдещето на Бов да вземат участие в срещата.

Събитието е част от проект „Бовските родове-минало за бъдещето“ и се реализира с подкрепата на Фондация „Глобални библиотеки – България” в рамките на конкурс „Библиотеката – активен участник в обществения живот”, в изпълнение на договор РД11-00-338/20.12.2017 г. с Министерство на културата.

EspressoNews