В Костинброд се проведе Национална изложба за всички породи кучета „Свети Георги Победоносец“

617 преглеждания

Събитието се проведе в двора на ПГВМСС

На 9 и 10 април, Костинброд бе домакин на Национална изложба за всички породи кучета „Свети Георги Победоносец“. Събитието се проведе в двора на Професионална гимназия по ветеринарна медицина и селско стопанство „Свети Георги Победоносец“ - гр. Костинброд.

Изложабата започна в 09:30 ч. с регистрация на участниците. Събитието бе официално открито в 10:00 ч. от кмета на община Костинброд - Трайко Младенов и директорът на ПГВМСС - Светослав Иванов, след което започна и оценката на кучетата от експертите-съдии.

Учениците от гимназията, заедно със своите учители от паралелката по кетъринг в гимназията бяха  приготвили вкусни изненади за участниците и гостите на изложбата.

На изложбата присъстваха и д-р Атанас Тенев - председател на ОбС-Костинброд, Александър Ненов - зам.-кмет на  община Костинброд, Димитър Григоров - общински съветник, жители и гости на община Костинброд.

Община Костинброд е доказала в годините любовта си към най-добрия приятел на човека. Общината всяка година помага и съдейства на всички организации и киноложки съюзи. В края на месеците април и май се очаква, община Костинброд да бъде домакин на изложби на Българско овчарско куче. През есента в града отново ще се организира киноложка изложба на заек с порода  „Великан“.

Заради метеорологичните условия през втория ден от събитието, изложбата продължи в сградата на училището. Макар и с ограничени условия в интериорен план, ПГВМСС „Свети Георги Победоносец“ доказа, че може да приюти и да завърши този прекрасен форум.
 
Повече снимки от събитието може да разгледате ТУК.
 
Източник и снимки: Община Костинброд

EspressoNews

Последвайте EspressoNews във Фейсбук