В община Костинброд се проведе разяснителна кампания за гласуване с машини

642 преглеждания

Демонстрации имаше в Костинброд, Драговищица, Голяновци и Петърч

На 30 октомври 2021 г. /събота/, в гр. Костинброд и селата Петърч, Драговищица и Голяновци се проведе обучителна и разяснителна кампания за желаещи граждани да гласуват с машините за гласуване, за изборите за президент и вицепрезидент на Републиката и за народни представители на 14 ноември 2021 г.

В Костинброд, демонстрация на гласуване с машина бе от 10:00 ч. до 12:00 ч., на кооперативния пазар. Пред представител на РИК /Районна избирателна Комисия/ гласуваха жители на града, сред които и кметът на община Костинброд - Трайко Младенов.

В село Голяновци демонстрацията с машина на СИЕЛА бе от 10:00 ч. до 12:00 ч., на ул. „Централна“ до кметство - Голяновци. Пред представител на РИК /Районна избирателна Комисия/, гласува и кметът на село Голяновци Симеон Спасов.

В село Драговищица демонстрацията с машина на СИЕЛА бе от 10:00 ч. до 12:00 ч., на ул. „Първа“ № 54, до хранителния магазин.Пред представител на РИК /Районна избирателна Комисия/ гласуваха зам.-кметът на община Костинброд - Александър Ненов и общинският съветник Иван Иванов.

В село Петърч демонстрацията с машина на СИЕЛА бе от 10:00 ч. до 12:00 ч., на ул. „Капитан Петко войвода“ № 4, срещу големия хранителен магазин. Пред представител на РИК /Районна избирателна Комисия/ гласуваха: д-р Атанас Тенев - председател на ОбС-Костинброд, общинският съветник - Мариян Младенов и кметът на село Петърч - Борислав Борисов.

Източник и снимк: Община Костинброд

EspressoNews

Последвайте EspressoNews във Фейсбук