В ход е обществена поръчка за избор на изпълнител за обект: „Реконструкция и рехабилитация на ул. „Христо Ботев“ в гр. Драгоман

897 преглеждания

Прогнозна стойност на поръчката е 1 078 732.94 лева без ДДС

Община Драгоман пусна в ход обществена поръчка за избор на изпълнител по проект: „Изпълнение на строителни и монтажни работи за обект: „Реконструкция и рехабилитация на ул. „Христо Ботев".

Общата дължина на улицата - от кръстовището с път I-8 Калотина - Софийски околовръстен път до кръстовището с ул. „Балкан“ е приблизително 1980 м. Ширината на уличното платно варира от 7,20 м до 7,80 м От двете страни има улични бордюри, по-голяма част от които са „потънали" и нямат необходимата височина над асфалтобетоновата настилка.

Тротоарите, където са изградени, са с променлива ширина - от 2,50 м до 3,50 м Тротоарната настилка в по-голямата си част е с напукани и хлътнали плочи.

Наличните отводнителни съоръжения не са реконструирани (ремонтирани) от построяването им.

Участъците от улицата, които попадат в сервитута на железопътната линия са изключени от настоящото инвестиционно намерение.

Прогнозна стойност на поръчката е 1 078 732.94 лева без ДДС. Срокът за подаване на оферти е 9 януари 2020г. Офертите ще бъдат отворени в 11:00 часа на 21 януари 2020 година.

Източник: balkanec.bg, снимка: pixabay.com

EspressoNews

Тагове