ВиК-Драгоман: „От Помпена станция „Неделище - пояс I-ви” се изпомпва достатъчно количество вода“

1178 преглеждания

Водата все още не може да достигне до високите точки на града заради аварии

„Информираме Ви, че към днешна дата от Помпена станция „Неделище - пояс I-ви” се изпомпва достатъчно количество вода, необходима за задоволяване потребностите на населението на град Драгоман“. Това става ясно от информация на ВиК-Драгоман, която Общинската администрация публикува на официалния си сайт.

„Спирания на водата, ще се налагат само при евентуални аварии по трасето на тласкателен водопровод от „Помпена станция Неделище” II-ри подем до напорен резервоар с обем 2000 куб.м. на гр. Драгоман, който е все още със стари тръби.

Въпреки стабилизираното положение, поради множеството скрити аварии по вътрешния водопровод, водата все още не може да достигне до високите точки на града.

В тази връзка, молим всички граждани на гр. Драгоман, да сигнализират при всяка една нередност, която установят, като освен избили тръби и течове очакваме сигнали за нерегламентирано изразходвана на питейната вода за други нужди, освен за битови /поливане на градини, пълнене на басейни, и миене на леки и товарни автомобили/.”, се казва още в съобщението.

Лице за контакти: Богдан Кръстанов - 0876415103

EspressoNews