Включете се в анкета за разработването на План за интегрирано развитие на община Божурище за периода 2021 – 2027 г.

731 преглеждания

Планът се явява основен инструмент за планиране, програмиране, управление и ресурсно осигуряване на развитието на общината през следващия програмен период

"Започна разработването на План за интегрирано развитие на община Божурище за периода 2021-2027 г.", съобщи кметът Георги Димов в социалната мрежа Фейсбук и призова гражданите да се включат чрез предоставяне на мнение и оценка за процесите и насоките за развитие на общината, като попълнят анкета, налична в линка по-долу.

Планът се явява основен инструмент за планиране, програмиране, управление и ресурсно осигуряване на развитието на общината през следващия програмен период. Вашето участие в изработването на плана би добавило нови идеи и виждания за развитието, би гарантирало реалистичност  и осигурило публичността му. Една от формите на вашето участие е чрез предоставяне на вашето мнение и оценка за процесите и насоките за развитие на общината.

Анкетата „Разработване на План за интегрирано развитие на община Божурище за периода 2021 – 2027 г.“ можете да попълните на адрес:

https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSfQztBfe6Pf0OFe1C_sYa9L37R4_j-O_k2AmqLW6GaxfqGC3Q/viewform?usp=sf_link

Анкетата ще бъде активна до 04.05.2021 г.

Източник и снимка: Община Божурище

EspressoNews

Последвайте EspressoNews във Фейсбук