Временно затварят за преминаване жп прелеза в Божурище

585 преглеждания

Автомобилният трафик ще бъде пренасочен през Републикански път І-8 София - Калотина

Oт 10:00 часа на 20.12.2020 г. до 16:00 часа на 20.12.2020 г ., ще бъде затворен за преминаване Ж.П. прелезът в гр. Божурище, по заповед на кмета на община Божурище. Това става ясно от съобщение публикувано на интернет страницата на Общината. Прелезът ще бъде затворен заради възникнала нужда от неотложни действия по асфалтиране на участък от бул. Европа“.

За целта е създадена следната временна организация на движението:

І. Автомобилният трафик ще бъде пренасочен през Републикански път І-8 София - Калотина, като за гр. Божурище автомобилите ще следва да преминават през изцяло обновения и ремонтиран надлез при Пролешко ханче, където трябва да обърнат движението и да влязат в гр. Божурище през пътен възел на бул. Европа при Милмекс.

Излизането от гр.Божурище в посока София ще се осъществява посредством десен завой от пътен възел на бул. Европа при Милмекс.

ІІ. Автобус №54 ще продължи да се движи по същите разписания със следните изменения в маршрута:

- Ще се движат паралелно 2 автобуса.

- Единият ще тръгва от Метростанция Сливница през Толева махала, и като обръщало ще използва Автомивка „Кончето“ в Толева махала, в близост до ЖП прелеза.

- Другият автобус ще се движи от обръщалото на Милмекс през всички спирки в гр.Божурище до ДБ „Шенкер“ и като обръщало ще използва първото кръгово кръстовище в „Индустриални зони“ ЕАД

Източник: Община Божурище, Снимка: pixabay.com

EspressoNews

Последвайте EspressoNews във Фейсбук