Второ ОУ „Васил Левски“ отбелязва Патронния си празник с редица мероприятия

213 преглеждания

Събития ще има и през следваща седмица

Второ ОУ „Васил Левски“, кв. Маслово стартира отбелязването на патронния си празник от 16 февруари /петък/. Събития ще има и през следваща седмица. На първия ден, в почит на Апостола на Свободата, в начален етап /от 1 до 4 клас/ се проведе спортно състезание „Лъвски скок“. Учениците бяха наградени от Красимира Манова – директор на основното училище, а децата получиха поздравления от зам.-кмета на община Костинброд – Александър Ненов.

Малко по-късно през деня в прогимназиален етап се състоя оценяване на конкурса за рисунка на тема „Родината на Левски“. Творбите бяха оценени от жури в състав: Александър Ненов – зам-кмет на община Костинброд и историкът Мария Христова. Зам.-кметът на община Костинброд сподели, че вече е входиран за одобрение проект за нов модерен физкултурен салон. „Един модерен физкултурен салон максимално ще подобри  образователната инфраструктура и среда във Второ ОУ „Васил Левски”.

Патронният празник на Второ ОУ „Васил Левски“ ще продължи и в понеделник, когато ученици и учители ще поднесат венец пред барелефа на Васил Левски в Шияковския манастир „Св. Архангел Михаил“, от 11:00 часа.

1

2

3

4

5

6

7

8

Източник и снимки: Община Костинброд

EspressoNews

Последвайте EspressoNews във Фейсбук