Въвеждат временна организация на движението в центъра на Костинброд

879 преглеждания

Преустановява се движението на МПС по улица „Охрид“ в участъка между улица „Обединена“ до улица „Надежда“.

За времето от 17:00 часа до 19:00 часа на 15.12.2021 година, както и на 18.12.2021г. за времето от 10.00ч. до 13.00ч. да се преустанови движението на МПС по улица „Охрид“ в участъка между улица „Обединена“ до улица „Надежда“.

За посочения по–горе период от време упоменатия пътен участък се обособява, като пешеходна зона. Единствените МПС, които се допускат да преминават през определената пешеходна зона са автомобили със специален режим на движение и Автомобили на ОбА – Костинброд.

В съответствие с т.1 от настоящата заповед, се забранява паркирането на МПС по улица „Охрид“ в участъка между улица „Обединена“ до улица „Надежда“ и всички подстъпи водещи до гореспоменатите участъци. Обособява се зона за паркиране на моторни превозни средства /МПС/ за гостите и участниците на празничната програма и коледния базар в свободната площ намираща се в района на ЖП-Гара Костинброд, както и по ул. „Охрид“ в участъка между ул. „Надежда“ и ул.“Никола Й. Вапцаров“. Във връзка с т.1 и т.4 от настоящата заповед, за посочения период от време се определя обходен маршрут за движение на МПС-та в централната градска част на град Костинброд , както следва : от улица „Обединена“ по улиците: улица „Славянска“, улица „Христо Ботев“, улица „Георги С. Раковски“ и ул. „Надежда“.

Забранява се паркирането на МПС – та на уличните платна и тротоарните площи по обходния маршрут.

Източник и снимкa: Община Костинброд

EspressoNews

Последвайте EspressoNews във Фейсбук