Георги Димитров: „Имаме общи мечти за бъдещето и необходимия кураж и компетентност да ги осъществим!“

1218 преглеждания

С номер 22 в бюлетината за кметове на общини, общински съветници и кметове на населени места

Георги Димитров кандидат за кмет на община Божурище на ПП „Нова Алтернатива“, пред своите съграждани и избиратели:

„Вие ме познавате и знаете, че в моята работа като общински съветник досега, винаги съм се водил от интересите на града и никога не съм спирал да работя за това общината ни да се управлява честно и компетентно, за да може да развием в пълна степен нейния потенциал. Тази моя принципност не веднъж ме е сблъсквала със съпротива от страна на частни интереси, конфликти, а понякога и съдебни битки. Знам, че е по-лесно да замълчиш, да не заставаш срещу течението, да пазиш личното си спокойствие и уют. Но още по-добре знам, а и така са ме възпитали моите родители, на които дължа много и които много изстрадаха в тази кампания, че ако се заемеш с обществени дела, първото и единствено нещо, което трябва да те води е обществения интерес. Доверието на хората е нещо, с което не може да се спекулира, почтеността не е празна дума, а силата на правото винаги трябва да стои над правото на силата. Защото позволим ли тези базови ценности да бъдат загубени, проявим ли колебание или страх, не губим просто един имот, или една инвестиция. Да, губим и тях, но това, което наистина си отива безвъзвратно е моралът, разбирането, че живеем в демократично общество и че всеки тук, независимо от своето положение има равни права и възможности.

В материален израз, губим своите деца, които все по-лесно избират пътя на емиграцията и все по-трудно се завръщат към нас. А тази загуба е неизмерима и не може да се компенсира с нищо.

Стоя пред Вас с ясното съзнание, че искайки вашето доверие, аз ще се боря за всичко това, че днес, утре, след четири години и всеки път когато се срещнем ще може да се гледаме в очите и независимо дали ме харесвате или не, дали сте гласували за мен или не, ще сте сигурни, че няма да отстъпя от тези принципи, че ще работя и ще нося цялата отговорност за това, Божурище да бъде град и община с кипяща енергия, модерно управление и условия на живот и бизнес, които всеки жител и гост на общината ни може да оцени обективно като европейски! Че децата ни ще имат бъдеще и ще са щастливи да се завръщат, да създават семействата си тук в своя дом - подреден, хубав и усмихнат.

И в това свое намерение не съм сам и не бих могъл да осъществя без вашата подкрепа, затова в неделя бъдете смели, отхвърлете конформизма, отхвърлете лицемерието, отхвърлете лъжата, отхвърлете хората, които ви мамят, които не спазват своите обещание, които омайват с думи и предават с дела. Бъдете смели, изберете доброто бъдеще за нашите деца, доброто бъдеще за Божурище и достойния и почтен живот за всички нас сега! Вярвам, че може да го постигнем заедно и ще отдам всеки час от своята съзидателна дейност за това!

Разбира се, сам не бих успял, човек без силен екип от съмишленици и хора, обединени около обща кауза и ценности не може да стигне далеч, особено когато става въпрос за обществени дела. Затова, ще ви представя и хората, с които ще работим заедно и които всеки ден ще бъдат с Вас, търсейки заедно добрите решения за всеки проблем. Това е листата за общински съветници с номер 22 в бюлетината. Вие всъщност ги познавате, защото те са хора, доказали своят професионализъм, познавате ги с делата им като учители, общественици, бизнесмени, а сега сме се събрали в този силен отбор със смела визия за развитието и управлението на Божурище.

Бъдете смели! Гласувайте! Гласувайте като граждани и европейци, според вашата съвест и вътрешно чувство. Подкрепете вашият кандидат, независимо кой е той. Купувачите на гласове и държателите на контролиран вот най-мразят високата избирателна активност. Гражданският вот и смелостта правят парите, дадени за купуването на гласове в хартии, разпилени на вятъра. Високата избирателна активност освобождава и дава самочувствие на тези, които се чувстват застрашени за себе си, за своята работа или бъдещето на семейството. Нека с масово и смело гласуване премахнем тези пороци от общината ни и това да бъде първата ни обща крачка към по доброто общо бъдеще.

И ще завърша с призива, изберете номер 22 за кмет, общински съветници и кметове на населени места. Ние сме едни от Вас и сме с Вас, защото имаме общи мечти за бъдещето и необходимия кураж и компетентност да ги осъществим!“

 

Платена предизборна публикация

Купуването и продаването на гласове са престъпления