Георги Димов представи умален макет на проекта на статуята на "Св. Георги Победоносец", която ще бъде монтирана на централния площад в гр. Божурище

456 преглеждания

Скъпи приятели, всички заедно преминахме през много битки и тепърва в бъдеще ще ни се наложи да го правим, а когато го правим заедно, успехът ни е гарантиран

Георги Димов представи умален макет на проекта на статуята на "Св. Георги Победоносец", която ще бъде монтирана на централния площад в гр. Божурище:

"Уважаеми съграждани,
имам огромното удоволствие да Ви представя умаления макет на проекта на статуята на "Св. Георги Победоносец", която ще бъде монтирана на централния площад в гр. Божурище, който носи и неговото име.
Тази стъпка е важен щрих, който ще направи визията на площада още по-впечатляваща за всички жители и гости на община Божурище.
Скъпи приятели, всички заедно преминахме през много битки и тепърва в бъдеще ще ни се наложи да го правим, а когато го правим заедно, успехът ни е гарантиран.
Всички знаете колко усилия положихме, за да бъде създаден площада и точно заради това го нарекохме с името на светеца, който вярваме, че ще ни закриля и помага във всички трудности по пътя!"
 

Източник и снимки: Георги Димов,Фейсбук

EspressoNews

Последвайте EspressoNews във Фейсбук