Гледайте постановката „Балдахинът“ на 17 април в гр. Сливница

415 преглеждания

Пред очите ни ще се изнижат 50 години съвместен живот, той и тя ще изживеят своите върхове и падения, но ще преминат успешно през минираното поле на семейният живот

Театър Българска армия отново на сцената на Народно читалище „Съзнание 1907“ - на 17 април 2024г. /сряда/ от 19:00 часа с романтичната комедия „Балдахинът“.
 
„Балдахинът”
 
„Балдахинът” или 40 години от живота на една семейна двойка от 1890 до 1930. С тази романтична комедия, пълна с хумор и чар, Колет, брилянтен експерт в тънкостите на любовната игра, майсторката на сюжетите тип „ОПАСНИ ВРЪЗКИ”, проследява живота на един мъж и една жена от първата им брачна нощ, през първата рожба, първата изневяра, та чак до зрялата им възраст. Пред очите ни ще се изнижат 50 години съвместен живот, той и тя ще изживеят своите върхове и падения, но ще преминат успешно през минираното поле на семейният живот. История на една любов, която не можем да наречем изключителна или необикновена, затова пък история, в която можем да се огледаме и припознаем, макар да е ясно датирана във времето на нашите баби и прабаби. Но какво значение има времето, когато става дума за онова, което се случва между един мъж и една жена под БАЛДАХИНА на тяхната любов?
 
Участват: Гергана Данданова, Веселин Анчев, Ели Колева, Ясен Атанасов, Елена Райнова, Меглена Караламбова, Петър Димов
Автор: Сидони-Габриел Колет
Режисьор: Стефан Спасов
Музика: Дони - Добрин Векилов
Художник: Петя Стойкова
 
Цена на билети: 15 лв.
Всеки работен ден от 9:00ч. до 16:00 ч. на каса-билети, на 1-ви етаж в сградата на читалището и преди самата постановка
0879 020 366, 0898 / 293 91

Източник и сн.: Народно читалище "Съзнание 1907" - гр. Сливница

EspressoNews

Последвайте EspressoNews във Фейсбук