Годишно отчетно събрание на Общинската организация на БЧК и БМЧК – Драгоман

1058 преглеждания

Двете организации представиха своите отчети за 2019 г. пред представители на ОС на БЧК в лицето на Росен Василев и Диана Андреева

На 20.12.2019 г. в заседателната зала на община Драгоман се проведе годишно отчетно събрание на Общинската организация на БЧК и БМЧК – Драгоман.

Двете организации представиха своите отчети за 2019 г. пред представители на ОС на БЧК в лицето на Росен Василев и Диана Андреева. Гости на събитието бяха г-н Андрей Иванов – кмет на община Драгоман, Емилия Милушева - зам. кмет на община Драгоман, представители на Домашен социален патронаж с. Габер, Кризисен център гр. Драгоман, ЦНСТДБУ гр. Драгоман, ЦНСТПЛФУ с. Калотина, ЦОП гр. Драгоман, ОЗД към Дирекция „СП“ гр. Сливница и обществени възпитатели.
 
Разгледаха се основните цели и приоритети в работата през изтеклата година, сред които са: организационната дейност, социално-помощната дейност и здравно-просветната дейност. Поставиха се за разглеждане мероприятията в календарния план за работа през предстоящата година. В приятелска атмосфера поговориха за важността на доброволна дейност и изразиха благодарност за помощта, която общината не спира да оказва.

Снимки: Община Драгоман

EspressoNews