Детска Вокална Група „Палави ноти” с ТВ изява

2303 преглеждания

Талантливите деца от вокалната група пеят любимите си песни от диска "Лексиконче с песнички" в ефира на българската детска телевизия Ekids

Детска Вокална Група "Палави ноти" записа едни от най-увлекателните музикални приказки в студиото на Телевизия Евроком.

Талантливите деца от вокалната група изпяха любимите си песни от диска "Лексиконче с песнички", влючващ едни от най-познатите български детски песни.

Компилацията ще се завърти в ефира на най-дружелюбната българска детска телевизия Ekids, а също ще озвучава бебешо "спа" студио в София.

"Часове преди да настъпи третия локдаун, децата от вокалната група се заредиха с музикални, телевизионно заснети емоции. За да стигаме до такива етапи, означава, че присъствено или он-лайн, в зависимост от ситуацията, ние въобще не сме спирали да пеем.", сподели Венелина Петрова – вокален педагог на детската вокална група.

Децата ще продължават да пеят, въпреки наложените мерки от министъра на здравеопазването за преустановяване на присъствените репетиции. Това ще се случва онлайн, а за актуален график следете Фейсбук страницата на Детска Вокална Група "Палави ноти".

Дискът "Лексиконче с песнички" на Детска Вокална Група "Палави ноти" съдържа 12 от най-популярните детски песнички с нови аранжименти и изпяване от детството на родителите и техните инструментала, сред които "Зайченцето бяло", "Сладкопойна чучулига", "Лит, лит калинке", "Шаро и първият сняг", "Мама ми купи днес" и други. Обложката на диска е лексиконче, в което родителите могат да запишат отговорите на своите деца и да го пазят като спомен. Дискът може да бъде закупен онлайн.

Снимки: Детска Вокална Група "Палави ноти"

EspressoNews

Последвайте EspressoNews във Фейсбук