Задава се Бизнес буря

1715 преглеждания

На 8-ми Септември в София, за първи път ще се проведе откриващото издание на Бизнес Буря. Серия от интерактивни и уникални по рода си бизнес събития, които ще бъдат провеждани в различни столици от цяла Европа и ще обединяват в себе си Специализирани Бизнес Обучения, Емоционални и Интерактивни Преживявания, Форум на Бизнес Експерти, Уъркшоп-Коктейл, а също така и Революционни Идеи, с цел да бъдат адресирани актуални теми от различни бизнес сектори и индустрии, които подпомагат растежа на бизнесите на регионално, национално и международно ниво.

Събитието е предназначено за директори на компании, лидери на екипи, ръководители на фирми, собственици на бизнеси, предприемачи, обществени лидери, мениджъри и професионалисти с разнообразен опит. Иновативният формат е посветен на малкия и среден бизнес, стартъпи и корпорации.

По време на събитието ще бъдат градени знания и ноу-хау с доказани в сферата си експерти и ще се работи по нестандартни и предизвикателни бизнес казуси. Събитието има за цел да превърне смелите идеи, интерактивни, бизнес преживявания и продуктивни резултатати в реалност, вместо да ги предаде като поредният монолог в лекционен формат.

Международният Лектор и Executive Coach, Саймън Бъкнал, който идва за изданието специално от Лондон, ще бъде гост-тренер за първата Бизнес Буря. Той ще проведе 4 Интерактивни Мастър Обучения, които е реализирал многократно в различни страни по света, а именно:  The Red Hod Elevator Pitch (как да защитаваме и представяме инвестиционните си идеи и проекти), Public Speaking Masterity (Всяка история, която искате да Ви носи пари и успех, трябва да вдъхновява, удивява и завладява хората), Business Storytelling (как да изстреляме бизнеса си до нови висоти със силно въздействаща, бизнес история. Маркетинг, продажби, преговори – всичко в едно), Communication Secrets (как да даваме живот на идеите, проектите и екипите си чрез правилната комуникация от всякакъв характер).

През 2007 година в САЩ  се провежда финалът на състезанието за Публични говорители. Саймън  е отличен в топ 20 от общо 26 хиляди участници. Международният лектор е консултирал над 30 000 мениджъра, директори на компании,  предприемачи, бизнес  лидери и специалисти в различни  сфери, сред които лидери на компании листнати на Лондонската Стокова Борса – FTSE 100, компании в листата на Fortune 100, собственици на малки и средни бизнеси, предприемачи, стартъп компании и много други.

Саймън е обучавал специалисти в различни бизнес програми във Великобритания, Ирландия, Дания, Германия, Холандия, Франция, Украйна, САЩ, Япония, Обединените Арабски Емирства, Пакистан, Кувейт и много други. Неговите умения и доказани резултати са видни при работата му с широко портфолио от компании, някои от които – General Electric, The Atlantis Palm – Дубай, Shell, London Business School и много други.

Кариерата на Саймън се разпростира в много широк професионален и географски диапазон. Той е работил с много бизнес професионалисти и компании от различни индустрии. Акцентитите падат върху изграждането на корпоративна стратегия на компания от т.н. сини чипове, израстващи бизнеси и много други.

Също така, Саймън е често канен като коментатор и експерт по говорене пред публика, комуникация, бизнес сторителинг, дебатиране, и презентационни умения в предавания на световната медия BBC World News, радио BBC Лондон и новинарският блог на Channel 5, както и в бизнес медии, базирани в Близкият Изток.

По време на събитието ще се проведе и Форум на Бизнес Експерти, в който ще вземат участие известни и отличени Български Предприемачи и Бизнес Лидери. Участниците ще имат възможността да присъстват на представянето на революционни идеи и примери от практиката в различните бизнес индустрии. Към момента специални гости на Форума ще бъдат Светлин Наков, основател на СофтУни и Марина Стефанова от Експерт по КСО при Глобалният Договор на ООН. Скоро ще бъдат разкрити и останалите специални гости, експерти в различни бизнес области, които ще вземат участие в Интерактивният Бизнес Форум.

Събитието ще съчетае в себе си цялостната концпеция на една „буря“ и ще стимулира сетивата на участниците през призмата на различни интеркативни/бизнес преживявания, с цел да ги предизвика под различна форма и да достигне до максимални нива на полезен резултат след края на събитието.

            Към момента проектът е подкрепен от редица бизнес и предприемачески организации, медии, асоциации, клубове, компании, фирми, НПО и сдружения, както в България така и в чужбина.

 

·         WebSite с детайли относно Събитието: http://www.business-storm.com/

·         Facebook event: https://www.facebook.com/events/979621898803020/

·         BBC Интервю със Саймън: https://www.youtube.com/watch?v=qiA9dH8TAJo

·         Билети: https://en.xing-events.com/TheBusinessStorm.html

 

Еspressonews.bg е медиен партньор на събитието.

 

Тагове