Запечатайте магията на Коледа с лична, семейна или приятелска фотосесия в MY Studio, гр. Божурище

1181 преглеждания

Запазете своя час за вълшебна коледна фотосесия

В гр. Божурище отвори врати ново студио за професионални фотографски услуги – MY Studio. То се намира на ул. „Добри Чинтулов“ № 9 и вече очаква своите посетители за вълшебни коледни фотосесии.

Снимките ще направи Явор Василев – професионален фотограф, с висококачествена техника, гарантираща отличен краен резултат.

„Нашето фотографско студио е светло, топло и уютно, а празничните ни декори ще създадат истинска коледна атмосфера, за вас и вашите близки. А в рамките на фотосесията, придружителите и участниците ще имат възможността да насладят на домашно приготвени лакомства и напитки“.

Продължителността на коледната фотосесия е между 60 и 90 минути. Цената е 110 лв. и в нея са включени всички кадри, от които 10 обработени.

Всички необработени кадри ще получите в рамките на 24 часа, а избраните за обработка – до три дни. Всеки пожелан допълнителен обработен кадър се заплаща отделно. МY Studio предлага и възможност и за изработване на празнични календари.

Запазете своя час за вълшебна коледна фотосесия на тел.: 0886 999 837.

MY Studio предлага цялата гама от фото услуги, от които имате нужда – сватбени тържества, кръщенета, детски рождени дни, абитуриентски и абсолвентски балове, юбилейни тържества, фирмени партита, семейни, бебешки и индивидуални фотосесии и др.

Явор Василев е професионален оператор и фотограф от 22 години. В професионалният си опит е снимал за различни телевизии, сред които БТВ, ТВ7, ТВ2 и др. Явор е снимал и концерти на Лили Иванова, Хосе Карерас, Андреа Бочели и др., различни спортни състезания и събития, както и телевизионните предавания „България търси талант“, „Х фактор“ „Стар Академи“, „Биг Брадър“ и др.

EspressoNews

Последвайте EspressoNews във Фейсбук