Заслужени награди следват успехите на BHTC България

1970 преглеждания

Компанията полага стратегически усилия в областта на човешкия капитал

За времето от откриването на базата на Behr-Hella Thermocontrol (BHTC) България през 2015 г. компанията спечели престижни бизнес награди за различни аспекти от своята работа. Те са израз на признание за дейността на българското подразделение на водещата немска компания и стимул за още по-впечатляващи постижения.

Ролята на тези отличия е съществена и за успешното вписване на BHTC в българските бизнес среди. На местна почва BHTC България се оценява високо както като инвеститор в динамичния автомобилен сектор, така и като работодател, полагащ стратегически усилия в областта на човешкия капитал.

По повод положителната равносметка  генералният мениджър на BHTC за България Мартин Ниланд сподели: „Благодарни сме за признанието на българските бизнес и медийни среди, които не пропуснаха постиженията на нашата компания за един относително кратък период. Те отчитат факта, че сме тук дългосрочно, развивайки едно високотехнологично производство и че стратегията ни е да осигурим добавена стойност за нашите служители, както и за обществото като цяло.“

Ето и наградите, присъдени на BHTC България:

BAPRA Bright Awards: „Изграждане на работодателска марка“

На церемония на 10 май 2018 г. Българската асоциация на пиар агенциите (БАПРА) обяви победителите в деветото издание на пиар конкурса BAPRA Bright Awards. В категорията „Изграждане на работодателска марка“ второто място бе присъдено на BHTC България за целогодишната активна работа на отдела „Човешки ресурси“.

Отличие в Първите годишни награди за Employer Branding в България

На 19 януари 2018 г. BHTC бе отличена в категорията Employer Branding Project, която оценява реализирани проекти със стратегически подход към развитието на работодателска марка и с перспектива за успешното привличане, управление и задържане на таланти. Компанията се представи достойно в битката за титлата „Успешен работодател“.

Приз за отбора по футбол на малки вратички, 2018

Отборът на BHTC спечели третото място в IT шампионата на България по футбол на малки вратички. В надпреварата се включиха 18 отбора.  

Годишни бизнес награди на списание B2B Media 2016

Бизнес проект на годината: първо място

Проект с образователна насоченост: трето място

Класация “Гепард” на в. “Капитал” за малки и средни предприятия 2016

BHTC е обявена за „Най-бързо развиващата се компания в България“

Годишни награди  „Инвеститор на годината” на Българската агенция за инвестиции 

Инвеститор на годината 2015: второ място

Годишни награди на германската икономика в България

Голямо предприятие на годината 2016: трето място

Голямо предприятие на годината 2015: първо място

Основана през 1999 г. в Германия, Behr-Hella Thermocontrol GmbH (BHTC) е сред водещите в света компании за климатични системи и термоуправление в автомобилната индустрия. Основните продукти, които предлага, са панели и уреди за обслужване и управление на автомобилни климатични инсталации. Климатични сензори, контролери за въздух и PTC нагреватели за стъкла допълват портфолиото. BHTC покрива целия процес от продуктовия дизайн до производството на цялостната система за климатичен контрол. В този процес BHTC комбинира разнообразни сфери на опит – от софтуер, електроника и механика до всички технологии, необходими за разработката и производството на съществуващите и бъдещите оперативни и дисплейни елементи. В световен мащаб BHTC дава работа на над 1900 служители в държави като Германия, България, Мексико, Китай, Индия, Япония и САЩ.

Клиентите на BHTC са Audi, Behr, Bentley, BMW, Bugatti, Chrysler, DAF, Daimler, Daimler Commercial Vehicles, FAW-VW, Ford, Freightliner, GM, Lamborghini, Mack, Mahindra & Mahindra, Mahindra Renault, MAN, Mini, Navistar, Nissan, Paccar, Porsche, PSA, Renault, Renault Samsung, Renault камиони, SAIC, Seat, Skoda, Smart, Subros, S-GM, S-VW, Tata, Volkswagen, Volkswagen Търговски автомобили, Volvo, Volvo Камиони. Повече за компанията може да намерите на www.bhtc.com

EspressoNews

Тагове