И тази година Дядо Коледа очаква да получи писма от децата на община Костинброд

865 преглеждания

Вижте какво трябва да направите, за да стигне писмото до Лапландия

И тази година Дядо Коледа очаква да получи писма от децата на община Костинброд. За тази цел, Община Костинброд и Български Червен кръст-Костинброд поставиха кутията за писма до Дядо Коледа в градинката срещу Общинска администрация-Костинброд.

За да получи Дядо Коледа Вашите желания и мечти кажете на мама и/или тати, баба и/или дядо да Ви помогнат, и да направят няколко важни стъпки:

Напишете писмо до Дядо Коледа /бланка на писмо може да вземете от общинска администрация-Костинброд/.

Адресирайте го до:

Santa Claus

Main Post Office

Tähtikuja 1, Rovaniemi,

96930 Arctic Circle,

FINLAND

Пуснете писмото в кутията за писма до 18 декември 2022 г. /не е нужна пощенска марка/. В писмото до Дядо Коледа напишете името на детето и на колко години е. Напишете адреса си коректно на плика за писма. Очаквайте Вашия приказен отговор, опакован в празничен плик на пощенската кутия във вашия дом.

Община Костинброд, заедно с Български червен кръст-Костинброд ще се постараят всички малчугани да получат навреме отговор от Дядо Коледа, с пожелание за една приказна Коледа!

Писма могат да се дадат и лично на Дядо Коледа, на 3 декември от 18.00 ч. Той ще бъде точно до кутията и ще очаква всички деца. На 3 декември, в градинката срещу ОбА-Костинброд Дядо Коледа и неговите приятели ще запалят и светлините на коледната елха.

Източник и снимки: Община Костинброд

EspressoNews

Последвайте EspressoNews във Фейсбук