И тази година община Своге се присъединява към кампанията „Да изчистим България заедно“

1023 преглеждания

Събитието е на 14 септември

За девета поредна година община Своге ще се включи в Националната кампания „Да изчистим България заедно”, която ще се проведе на 14.09.2019 г. 

Община Своге кани всички фирми, организации, администрации, училища, жители и гости на общината да се включат като доброволци. За всички желаещи да  участват в инициативата на територията на община Своге, ще бъдат осигурени чували и ръкавици, които ще могат да бъдат получени в Общинска администрация Своге до 13.09.2019г. включително.

Необходимо е доброволците да заявят своето желание за участие в общинска администрация гр. Своге, ул. „Александър Стамболийски” №7, стая Екология и да посочат местатa, които ще почистват. 

Събраните чували с отпадъци ще се оставят до най-близкия контейнер, от където ще се събират и извозват. Местата за почистване и събиране на отпадъци по селата ще се определят по преценка на съответното Кметство/Населено място.

Телефон за връзка относно провеждането на кампанията на територията на Община Своге - 0726/85 - вътр.27 - Нина Петрова - ст. експерт „Екология“.

Общинското ръководство на Своге призовава всички жители и гости на община да се отнесат отговорно към кампанията, за да остане общината чисто и приветливо място.

EspressoNews