Изгрей на сцената на ОРИК с NET 1

1335 преглеждания

По време на фестивала за независимо изкуство ОРИК, който ще се проведе в на 29-30 септември и 1-ви октомври, софийския телекомуникационен оператор NET 1 ще отбелижи 10 години от създаването си. По повод рождения си ден, NET 1 ще даде възможност на един музикален талант да се докосне до голямата сцена и да пее пред публиката на фестивала на първи октомври. 

Ако имате музикален талант и искате да пеете с професионални музиканти пред публика, EspressoNews призовава да се възползвате от шанса, който NET 1 предоставя.

За да участвате е необходимо до 26 септември да изпратите видео със свое изпълнение на любима песен с дължина до две минути. Изпълненията можете да изпращате на имейл orik@net1.bg, като най-добрите от тях ще бъдат качени на фейсбук страницата на NET 1, а най-добрият от най-добрите ще получи специална покана за участие във фестивала.

Така той ще стане част от независимите изпълнителни и млади таланти, които ще се включат във второто издание на фестивала за независимо изкуство ОРИК. Тридневното културно събитие ще проведе в Княжеската градина в центъра на София на 29-30 септември и 1-ви октомври, от 18:00 до 22:00 часа. 

На сцената на ОРИК ще пеят MIRY, Funky Miracle и Славин Славчев, RDMK & Ogi 23  и много други. Във второто издание на фестивала специално участие ще вземат и студенти от Националната музикална академия, ученици от Националното музикално училище, както и детски групи. ОРИК 2017 се провежда под патронажа на кмета на София, г-жа Йорданка  Фандъкова, с подкрепата на Столична община, NET1, сокове „Флорина”, SAMSUNG.

EspressoNews e медиен партньор на второто издание на фестивала ОРИК.

EspressoNews