Кардиолози ще правят безплатни прегледи в Драгоман

1869 преглеждания

Кардиолози ще правят безплатни прегледи в Драгоман

Специалисти кардиолози ще извършват безплатни прегледи и консултации в Драгоман в рамките на националната кампания „Кардиологична грижа за дълъг и пълноценен живот“.

Обявените прегледи и консултации, за които желаещите предварително са се записали ще се проведат на 09.02.2018 г. в Туристическия информационен център в града, с начален час 09:30 ч.

Както EspressoNews писа, община Драгоман се присъедини към националната кампания „Кардиологична грижа за дълъг и пълноценен живот“, която се организира по инициатива на Българският Кардиологичен Институт (БКИ), Българската Национална Телевизия (БНТ) и Националното сдружение на общините в Република България (НСОРБ).

Същността на кампанията е да бъдат осигурени безплатни консултации и прегледи на страдащи от сърдечно-съдови заболявания от специалисти-кардиолози от Български Кардиологичен Институт.

Целта на кампанията е превенция на сърдечно-съдови заболявания, удължаване на живота на пациентите със сърдечно-съдовите заболявания в страната ни, подобряване на качеството на живот и достъпа до високоспециализирана лекарска грижа.

EspressoNews