Кметът на Драгоман поздрави членовете на доброволното формирование на общината

888 преглеждания

По повод деня на доброволеца

По случай Международния ден на доброволеца, община Драгоман организира цяла седмица събития посветени и свързани с доброволчеството.

На 5 декември, когато отбелязваме деня на доброволеца, в заседателната зала на община Драгоман, по покана на кмета на Драгоман Андрей Иванов се състоя среща с Доброволно формирование - гр. Драгоман за предотвратяване или овладяване на бедствия, пожари и извънредни ситуации. Гости в Община Драгоман бяха комисар Георги Иванов - директор РДПБЗН - гр. София и Благовест Найденов - инспектор РСПБЗН - гр. Сливница.

Комисар Иванов поздрави доброволците за високата им активност и работа и за указаното съдействие на РСПБЗН при потушаване на пожари на територията на град Драгоман. В знак на благодарност на доброволното формирование бе връчена специална статуетка за съществен принос при овладяване на пожари.

Доброволците бяха поздравени и от Андрей Иванов, който им пожела здраве, лично щастие и много сили, за да бъдат винаги на първа линия в помощ на хората. Той връчи подаръци, които ще са в полза на всеки един от тях в дейността им.

EspressoNews

Снимки: Община Драгоман