Кметът на Драгоман с грамота по случай 100-годишнината на митнически пункт Калотина

2074 преглеждания

За отлична работа и добро взаимодействие

Кметът на община Драгоман Андрей Иванов бе отличен с грамота в рамките на събитието, с което настоящи и бивши митнически служители отбелязаха 100-годишнината от създаването на граничен и митнически пункт Калотина.

Грамотата на градоначалника на Драгоман е за отлична работа, добро взаимодействие и по повод отбелязването на 100 годишния юбилей от създаването на пункта.

Андрей Иванов поздрави служителите и гостите, като сподели, че вярва сътрудничеството между МП „Калотина“ и община Драгоман да продължи да се развива и задълбочава в името на хуманната и обществено значима дейност.

Церемонията по честването на 100-годишния юбилей се проведе на 15 ноември. Гости на събитието бяха директорът на Агенция „Митници“ Георги Костов, директорът на ГД „Гранична полиция“ Светлан Кичиков и директорът на ТД „Югозападна“ на Агенция „Митници“ Марио Методиев, представители на прокуратурата в Сливница и Костинброд, както и представители на местната власт, сред които бе и кметът на община Драгоман Андрей Иванов, посланика на Република България в Република Сърбия Радко Влайков, както и председателят на парламентарната комисия за наблюдение на приходните агенции и борба със сивата икономика и контрабандата Емил Димитров. С плакети „100 години Митнически пункт Калотина“ бяха отличени ръководители на митническото учреждение от последните 35 години.

EspressoNews

Снимки: Община Драгоман