Кметът на Костинброд и Председателят на ОБС-Костинброд с поздравителен адрес за Деня на самодееца

718 преглеждания

С поздравителен адрес, кметът на Костинброд - Трайко Младенов и Председателят на ОБС-Костинброд - д-р Атанас Тенев, се обърнаха към съгражданите си, за Деня на самодееца Приветствието е публикувано на официалния сайт на Общината. Ето и пълния текст:

„Честит Ден на самодееца!

Денят на самодееца е един чудесен празник за хората, които не жалят време и сили за да работят за запазването на българските традиция и култура.

Честит празник на всички Вас, които правите празниците на другите, за които най-голямата награда са аплодисментите и радостта в очите на хората!

Този празник е типично български, защото институцията, наречена читалище, я има само в България!

С гордост може да се похвалим, че нашите самодейци от община Костинброд развиват целенасочена културно-просветна дейност и постигат отлични резултати.     

Поздравления за това, че не угасва Вашият ентусиазъм, че е неизчерпаема енергията, с която правите по-красив и ведър делника на хората от нашата община с танц, песен, музика и слово.

Всички Вие заслужавате уважение и възхищение за своя труд - безкористен и всеотдаен!

Приемете нашите сърдечни пожелания за здраве, успехи и нови творчески постижения в областта на културното просвещение и съхраняване на българските корени, традиции и обичаи.

Пожелаваме Ви нови и незабравими мигове, които истински да изживеете на сцената!“


Източник: Община Костинброд

EspressoNews

Последвайте EspressoNews във Фейсбук