Коледен базар в Костинброд зарадва жителите на града с ръчно изработени празнични изделия

1340 преглеждания

Мероприятието се проведе на открито, в градинката пред Община Костинброд

За трета поредна година в общината се проведе Коледен базар в типичния за празника стил с дървени къщички, разположени пред сградата на община Костинброд.

Базарът се проведе на 18 и 19 декемви и предложи на посетителите характерните за Коледа лакомства, артикули с коледна тематичност, сувенири, играчки и украшения изработени от деца от училищата и детските градини в общината или потребители на социалните ни услуги.

В инициативата със свои щандове се включиха Дневен център за работа с деца на улицата, Център за обществена подкрепа „Промяна“, Център за социална рехабилитация и интеграция „Надежда“, „Център за информиране, консултиране, обучение и подкрепа на пълнолетни лица в неравностойно положение в Община Костинброд“, Първо ОУ „Васил Левски“, Второ ОУ „Васил Левски“, ДГ „Детелина“, с. Драговищица, БЧК и БМЧК - Костинброд. Тази година участие на Коледния базар взе и художникът Денислав Тодоров с коледни картички и малки пейзажни картини.

 
Базарът се осъществява благодарение на Общински Инспекторат-Костинброд и премина при стриктно спазване на всички противоепедимични мерки.

Източник и снимки: Община Костинброд

В седмицата преди Коледа децата от село Градец бяха зарадвани с подаръци
Коледната елха на Костинброд грейна (видео)

EspressoNews

Последвайте EspressoNews във Фейсбук