Красиви и удобни дамски пижами - чудесни дрехи за карантина

398 преглеждания

Водещите тенденции за следващата година са обединени от съчетаването на стил и комфорт

Удобна, мека и свободна /може и недотам модерна/ - това търсим, купувайки пижама. Въобще, пижамите станаха, както никога, актуален тренд. Често стоим в пижамени комплекти у дома по време на карантина и планираме да ги носим после, след изолацията. Все по-често се твърди, че пижаменият стил скоро ще замени спортния. Пък и все по-често трудно се различават пижамен и спортен комплект. Така или иначе, определено си струва да си купим нова красива пижама!

Ще ви запознаем с предстоящите тенденции при дамските пижами за 2021 година. Те се отличават с минимализъм, абстрактни рисунки, ярки нюански и нежни тонове, както и класически принтове.

Памучните пижами, разбира се, са определяни като най-добрите. С ретро рисунки, в тропически стил, с карета или анимационни герои.

Копринените пижами не отстъпват своите позиции. В наситени цветове, белоснежни, на линии, едноцветни с игриви фрази.

Пижамите от атлас, колкото и да са скъпи, винаги имат своите почитателки. Новите модели предлагат дълги или къси комплекти, с декорации от фина дантела и мрежа.

За идващото лято пижамите с шорти ще бъдат наш неотменен спътник, осигуряващ ни комфорт в горещите нощи. Те ще са предимно в пастелни нюанси, на точки или цветя, или с налагащ се анимализъм.

Пижамите с панталони са особено предпочитани от болшинството жени. За 2021 година модни ще са вариантите в розово, с широки панталони, с приказни мотиви, с полски цветя.

Дългите женски пижами, също много търсени, ще се отличават с игриви принтове, с пастелни нюанси и ленти, с цветни поля.

За студените нощи са топлите женски пижами, ежедневни и функционални.

Дамите с по-пищни размери също ще направят с лекота своя избор сред многобройните предложения в елегантна класика.

Водещите тенденции при дамските пижами за следващата година са обединени от съчетаването на стил и комфорт. Необичайни абстрактни принтове и неутрални оттенъци се налагат не само при дрехите за отдих, но и в ежедневието. Семпли едноцветни или принтирани в светли нюанси пижами и модели в пастелни тонове са чудесни за спокойните вечери.

А райетата и каретата си остават класика, която чудесно се съчетава с тъкани като атлас и коприна. В такава пижама е приятно да срещнеш колега или приятел в чата, пък и да прибягаш до близкия магазин.

И, не забравяйте, че красивите женски пижами могат да се носят и след  карантината, което показват и много от водещите модни марки.

EspressoNews

Последвайте EspressoNews във Фейсбук