Мадлен Алгафари представи новата си книга „Поправителен за родители“ в Драгоман

1271 преглеждания

Психотерапевтът и писател проведе и беседа за възпитанието на децата

Вълнуваща и емоционална среща се състоя в ТИЦ - гр. Драгоман с Мадлен Алгафари, която представи лично своята най-нова книга „Поправителен за родители“ и проведе беседа на темата за възпитанието, в миналото и в наши дни.

Книгата събира систематизирано отговорите на въпросите с тема „родителство“, които са ѝ задавани през годините. На страниците читателят може да открие не само отговори на много свои съмнения и колебания, но и подкрепа, мотивация и насърчение.

На срещата си с Драгоман Мадлен Алгафари не само представи полезното четиво, но и разговаря дълго с публиката. Психотерапевтът отговаряше подробно и изчерпателно, включително с многобройни примери от личния ѝ и професионален път, на всички въпроси, които й бяха зададени. Тя говори и за неверните вярвания, свързани с отглеждането на деца, които създават „болни“ поколения, за грешките на родителите при възпитанието на децата и възможностите да бъдат поправени, както и как да станем по-добър родител на самия себе си.

„Всички ние сме продукт на безкрайно много формиращи фактори, но основен сред тях е начинът, по който са ни възпитавали.“, сподели в рамките на срещата г-жа Алгафари.

EspressoNews

Снимки: Община Драгоман