Музикално-поетична вечер “Вино и любов“ в Костинброд (снимки)

612 преглеждания

“За любовта казват, че е като виното и обратното - замайват, опияняват, правят цветовете по-ярки и вълнуващи“

В навечерието на празника на любовта и виното, в малкия салон на НЧ “ Иван Вазов - 1947”,гр. Костинброд се проведе музикално-поетична вечер “ Вино и любов “ с участието на местните костинбродски поети - Асен Димитров, Чавдар Александров, Кристина Окманова , Кристиян Георгиев и гост-изпълнителят Паскал.
 
“За любовта казват, че е като виното и обратното - замайват, опияняват, правят цветовете по-ярки и вълнуващи. Доказано е: сърдечният ритъм се ускорява при влюбване, същото е и след три чаши вино; Влюбването произвежда в организма ни допамин, виното също. Любовта върти света, но и виното го прави два пъти по-бързо” - с тези слова секретарят на НЧ “Иван Вазов- 1947”, г- жа Седефка Николова поздрави гостите събрали се да чуят поетичните слова на творците ни.
 
Официален гост на събитието беше - г-н Александър Ненов - заместник кмет на община Костинброд. “Радвам се да бъда тук сред вас - нашите костинбродски творци и приятели на литературното творчество.
 
"В тези трудни времена в които живеем, все повече трябва да оценяваме любовта. Вечер да се съберем на по чаша хубаво вино с нашите близки, да благодарим за това което имаме и никога да не заспиваме сърдити, защото не знаем какво ще ни поднесе утрешният ден.”
 
С много усмивки, весели танци, песни и рецитали продължи музикално-поетичната вечер “Вино и любов”.
 

Източник и снимка: Община Костинброд

EspressoNews

Последвайте EspressoNews във Фейсбук