На 16-ти февруари ще се проведе Заседание на Общиски съвет Божурище

1354 преглеждания

На 16-ти февруари /четвъртък/, от 10:00 часа в малкия салон на НЧ „Христо Ботев-1934” гр.Божурище ще се проведе Заседание на Общински съвет Божурище, става ясно от публикувания на сайта на общината дневен ред.

В рамките на заседанието ще бъдат разгледани 17 точки, като първата е свързана с годишният  план за паша за общо и индивидуално ползване. По-голямата част от останалите точки в дневния ред, по които трябва да вземе решение общинският съвет са свързани с приемането на даване под наем помещения за различни цели и нужди – стоматологични и здравни кабинети; фитнес, бодилбилдинг и други дейности свързани с активен спорт; поставяне на автомат за топли напитки в сградата на поликлиниката на гр. Божурище и др. Като освен тях, съветниците ще трябва да се произнесат  и по отчета за дейността на Местната комисия за борба срещу противообществените прояви на малолетните и непълнолетните в община Божурище през 2016 година.

Поканата за Заседание на Общиски съвет Божурище е на основание чл.25, т.1 от ЗМСМА, във връзка с чл. 23, ал.4, т.1 от ЗМСМА, като пълният дневен ред на заседанието може да видите в сайта на общината.

EspressoNews